Zaterdag 1

Zaterdag 1 is het trotse vlaggenschip van Groen Geel. De afgelopen jaren maakte het elftal een bijzondere ontwikkeling door. In 2009 speelde het nog in de 6e klasse. Onder leiding van Neal Haan schoot de club als een raket omhoog. Na een aaneenschakeling aan kampioenschappen in de 5e, 4e en 3e klasse stootte het team na een jaar overleven in de 2e klasse daadwerkelijk door tot de top van het Groningse amateurvoetbal. Onder leiding van Jan Veenhof bleek de 1e klasse echter een maatje te groot voor Groen Geel en werd er weer afgedaald richting de 2e klasse. Twee jaar later degradeerde de ploeg opnieuw, dit keer naar de 3e klasse.

Een tweede periode van Neal Haan moest Groen Geel weer terugbrengen aan de top van het Groningse amateurvoetbal. Twee jaar lang speelde het bovenin mee, maar greep uiteindelijk naast de prijzen. In 2020 leek de ploeg onder leiding van Haan te promoveren, maar de coronapandemie gooide roet in het eten. Haan nam afscheid en werd opgevolgd door Richard Poortman. Geen onbekende in het amateurvoetbal. Het doel van Poortman is helder: kampioen worden en promoveren naar de 2e klasse.

Oefenwedstrijd spelen?

Neem contact op

Benieuwd naar een plekje in een van onze teams? Informeer eerst naar de beschikbaarheid en mogelijkheden. Mocht er ruimte zijn, dan ben je van harte welkom voor een proeftraining om de gezelligheid en teamspirit van onze club zelf te ervaren.

Contact opnemen afdeling ‘Herenvoetbal’

"*" geeft vereiste velden aan

Wat wil je?*
Kies nog iets*