Dit is de kans om jouw bedrijf te vereeuwigen op onze kantinevloer

Groen Geel, de bruisende en jonge voetbalvereniging in Groningen, nodigt jou uit om deel te worden van ons succesverhaal met een bijzondere aanvulling. Onze vereniging, speciaal voor (ex-)studenten en starters, is sinds 2008 enorm gegroeid. Onze club heeft momenteel meer dan 400 actieve leden die niet alleen voetballen, maar ook actief bijdragen als vrijwilligers. Dit zorgt voor een unieke sfeer en een sterke verbondenheid met de club.

Bij Groen Geel draait het om meer dan alleen voetballen. Onze leden, voornamelijk tussen de 20 en 40 jaar oud, genieten van verschillende activiteiten, waaronder feesten, quizzen en spelavonden. Maar nu hebben we iets bijzonders bedacht: we willen onze kantine voorzien van een gloednieuwe vloer.

 

En hier komt jouw bedrijf in beeld

Dit is jouw kans om je bedrijf te vereeuwigen op onze kantinevloer, die de komende 7 jaar een centrale plek zal innemen binnen onze bruisende gemeenschap. Als sponsor kun je met ons bestuur overleggen om een deel van de vloer te verwerven. In ruil daarvoor krijg jij je eigen plekje in de mooiste voetbalkantine van Groningen. Wat je met deze ruimte doet, is aan jou. Je kunt jouw bedrijfslogo plaatsen, een krachtige slogan of iets geheel anders dat bij jouw bedrijf past. Wil je een plek onder de bar waar iedereen het ziet, of ga je voor een opvallende plek bij de dansvloer? Misschien wil je jezelf richten op onze prominente gasten in de bestuurskamer? Bij Groen Geel denken we graag met je mee.

Samen kunnen we Groen Geel en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen gedurende deze 7 jaar. Word vandaag nog een trotse sponsor en laat jouw naam schitteren in onze voetbalkantine! 💚💛

 

Er zijn slechts 5 grote kavels beschikbaar, dus wacht niet te lang en verzeker jezelf van jouw stukje vloer. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?

Aanmelden en/of meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Wat wil je?*
Kies nog iets*