Sponsors

Groen Geel is dé veldvoetbalvereniging in Groningen voor studenten en starters. Een vereniging met een unieke cultuur en dito ledenbestand. Bovendien een club die snel groeit, sportief goed presteert en de gezonde ambitie heeft om verder te groeien in omvang en sportief niveau. We zijn daarbij altijd op zoek naar sponsoren die onze ambitie herkennen en samen met ons verdere groei mogelijk willen maken.

We zoeken sponsoren die zich herkennen in de ongedwongen sfeer van Groen Geel, zich thuis voelen tussen onze leden en – indien gewenst – actief betrokken willen zijn bij de verdere ontwikkeling van onze vereniging.

Sponsorpakket

Een tenue / team sponsoren

Een fraai reclamebord langs ons veelbezochte hoofdveld (wat gedeeld wordt met FC Groningen)

Logo en link op de website

U ontvangt bij een sponsorschap onze sponsormail, u heeft de mogelijkheid om jaarlijks een mailing aan onze leden te wijden en er worden op jaarbasis enkele leuke evenementen georganiseerd waarbij u van harte welkom bent. Denk aan een sponsoravond, onze goede doelen actie en uiteraard onze befaamde feestjes en partijen.

 

Hoofdsponsor zijn kan voor een periode van drie jaar. Daarmee sponsort uw bedrijf of onderneming over deze periode een wedstrijdtenue, inloopshirts en uw eigen reclamebord. Andere ideeën en mogelijkheden tot sponsoring zijn uiteraard bespreekbaar. Neemt u daarvoor gerust contact op met Michel Dalmolen. Michel is bereikbaar via voorzitter@groen-geel.nl of 06-15865850.

 

We zijn trots op onze huidige sponsors

"*" geeft vereiste velden aan

Wat wil je?*
Kies nog iets*