Privacybeleid

Privacybeleid

 

Dit is de privacyverklaring van G.V. Groen Geel gevestigd te Laan Corpus den Hoorn 102, 9728 JR Groningen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40023726, hierna te noemen: de Vereniging.

Bewust of onbewust deel je persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met je persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Heb je vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel je vraag dan gerust per e-mail aan privacy@groen-geel.nl. 

In onderstaande tabel kun je snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van jou verzamelen, hoe lang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

Doel Welke persoonsgegevens Grondslag Bewaartermijn Ontvangers
         
Onderzoeken of je lid kunt worden

 

en

 

het uitvoeren van de lidmaatschapsovereen-komst.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Geslacht
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Relatienummer KNVB
Uitvoering van de overeenkomst Indien je lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien je geen lid wordt worden je gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden. NVT
Administratie
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Bankgegevens
  • Betaalgegevens
Uitvoering van de overeenkomst Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.
  • Boekhouder
  • Accountant
  • Belastingdienst
Het verrichten en versturen van aankopen
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • (Kleding)maat
  • Bankgegevens
  • Betaalgegevens
Uitvoering van de overeenkomst Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.
  • Producent
  • Vervoerder

Foto en Video

Gedurende wedstrijden, toernooien, en andere evenementen kunnen foto’s en/of video’s worden gemaakt. Deze foto’s en/of video’s kunnen op de website van de vereniging of de diverse Social mediakanalen terechtkomen. Indien er toch een foto op staat die je privacy aantast, stuur dan een e-mail naar privacy@groen-geel.nl onder vermelding van de referentie naar de foto/video.

De Vereniging heeft geen invloed op foto’s en video’s die gemaakt zijn door derden en die geplaatst zijn op andere kanalen dan die door de vereniging zelf worden beheerd. Indien je van mening bent dat de Vereniging hier een rol in speelt of kan spelen om de betreffende foto’s/video’s te verwijderen, neem dan contact op met de Vereniging via privacy@groen-geel.nl met een duidelijke verwijzing waar het materiaal zich bevindt. De Vereniging zal hier dan advies geven of helpen om het materiaal te verwijderen. Ben je er wel van bewust dat eenmaal geplaatste gegevens op Social Media zich moeilijk laten verwijderen. Hierin heeft de Vereniging geen verantwoordelijkheid, tenzij door de vereniging zelf geplaatst.

 

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Zonder je toestemming verstrekt de Vereniging je persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die de Vereniging met jou heeft, tenzij de Vereniging wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring tref je een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

 

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

Je hebt het recht de Vereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij de Vereniging op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om je gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. Je dient je bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien je wenst dat jouw gegevens verwijderd worden, zal de Vereniging deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Vereniging hebben ontvangen.

 

Beveiliging persoonsgegevens

De Vereniging treft passende maatregelen om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot jouw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

 

Minderjarigen

Indien je je als minderjarige wenst te registreren dien je hiertoe expliciete toestemming van je ouder of voogd te overleggen.

 

Links naar andere websites

De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. De Vereniging raadt je aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

 

Wijziging van het privacybeleid

De Vereniging past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. de Vereniging raadt je dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen je per e-mail en via de websites te informeren.

 

Contactgegevens

Indien je vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Verantwoordelijke: Sander Nieuwland

E-mail: privacy@groen-geel.nl

 

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je ook graag verder als je een klacht hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de AVG heb je bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van je persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

  • Wedstrijd #afgelast: #Stanfries 1 - #Groen Geel 1 8 december 2019 - 14:00 2 days ago

  • Wedstrijd #afgelast: #Gomos 3 - #Groen Geel 2 8 december 2019 - 10:00 3 days ago

  • Wedstrijd #afgelast: #SV Bedum VR3 - #Groen Geel VR4 7 december 2019 - 12:30 4 days ago

  • RT @Helpmanzat1: Morgen om 15:00 staat de wedstrijd tegen nummer twee Groen Geel op het programma! We hopen de ruime zege van vorige week e… 11 days ago

  • Groen Geel zoekt een nieuwe secretaris! https://t.co/sYjPvEVydJ 15 days ago

2018 @ G.V. Groen Geel - Development Phanatique