Bestuur & Commissies

Het bestuur van Groen Geel is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van de club. Daarnaast wordt het bestuur ondersteund door een aantal commissies, onder andere voor de organisatie van evenementen, het jaarlijkse Groen Geel toernooi, de sponsoring en PR-zaken. Doordat wij een jonge dynamische club zijn zitten onze bestuursleden niet vastgeplakt aan het bestuurspluche en is er sprake van een gezonde doorloop. Hierdoor is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën en input. Heb je interesse in een bestuursfunctie, nu of in de toekomst, of heb je ideeën over de gang van zaken bij de club? Haal een biertje voor een bestuurslid en begin een gesprek of zoek contact met het bestuur via de onderstaande mailadressen.

Samenstelling bestuur

Overige contactpersonen

Beleidsplan

Op 5 januari 2019 is met overweldigende meerderheid het nieuwe beleidsplan van Groen Geel ingevoerd. Het beleidsplan vind je hier.

Commissies

Bij Groen Geel is iedereen vrijwilliger. Maar sommige vrijwilligers zijn meer vrijwilliger dan de andere. Groen Gelers weten als geen ander dat de club niet uit zichzelf draait. Daarvoor zijn altijd de inzet, creativiteit en initiatieven van onze commissies voor nodig. De volgende commissies zijn op dit moment actief:

Commissiewerk is flexibel, kost niet veel tijd, is gezellig en de leukste manier om meer mensen binnen de club te leren kennen. Bovendien krijgen commissies veel vrijheid om eigen ideeën tot uitwerking te brengen. Bij Groen Geel willen we zoveel mogelijk verschillende mensen uit verschillende teams in de commissies verwelkomen. Lijkt je het wat of wil je wat meer erover weten? Spreek een commissielid aan of mail naar commissiecoordinator@groen-geel.nl.

2022 @ G.V. Groen Geel test

Next Match