Inschrijven, overschrijven en uitschrijven


G.V. Groen Geel is al jaren een groeiende vereniging van starters en studenten. De club verwelkomt graag nieuwe leden, mits daar plek voor is. Op dit moment (seizoen 2023-2024) zijn alle teams van Groen Geel voorzien van voldoende all stars, ook zitten de teams vol voor trainingsleden. Mocht je interesse hebben dan kun je ons altijd contacten. Is er nu geen ruimte vrij in je droomteam, dan komt deze vast wel wanneer de koude dagen zijn entree doet. Je komt eerst op de wachtlijst en zal dan wanneer de tijd daar is een mail ontvangen. Bij onze vrijdagavond afdeling
Groen Grijs (mannen en vrouwen) is wel ruimte om mee te voetballen.

Wil je lid worden? Neem dan contact op met Heren- of Dameszaken:

Lid worden van een van de herenteams?

Lid worden van een van de vrouwenteams?

Contributie

 

De contributie voor G.V. Groen Geel bedraagt als spelend lid €200,-, als Groen Grijs lid (7×7) €80,- en als trainingslid €55,-

In het begin van elk seizoen kan er een keuze worden gemaakt betreft het automatisch afschrijven van de contributie, namelijk in één keer of vier termijnen

Inschrijvingsstappen

Wanneer je te horen hebt gekregen dat je in een team geplaatst kan worden, onderneem dan de volgende stappen:

Stuur een e-mail naar de secretaris van G.V. Groen Geel (secretaris@groen-geel.nl). Hij/zij zal je alle benodigde informatie verschaffen om je inschrijving in orde  te maken.

Hieronder valt het machtigingsformulier die nodig is voor het innen van de contributie. Deze wordt eenmalig of in 4 termijnen automatisch geïncasseerd.

Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij je graag (laten) informeren over de vereniging, sportactiviteiten en aanbiedingen en dergelijke. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook foto’s en filmpjes van jou op onze website en Social Mediakanalen plaatsen. Met deze toestemmingsverklaring vragen wij je toestemming om ook jouw gegevens hiervoor te gebruiken. Deze mag je invullen en vervolgens mailen naar privacy@groen-geel.nl.

Overschrijven

 

Ben je de afgelopen 3 jaar lid geweest van een voetbalclub, dan is er sprake van een overschrijving. Een verzoek tot reguliere overschrijving voor het nieuwe seizoen moet uiterlijk 15 juni worden ingediend.

Dien je na deze datum een verzoek in (in de periode van 16 juni tot en met de eerste vrijdag van de maand maart) dan is er sprake van een tussentijdse overschrijving. Er moet dan een verzoek om dispensatie worden ingediend bij de KNVB. Dit verzoek wordt alleen goedgekeurd als sprake is van gewijzigde studie-, werk-, woon- of medische omstandigheden. Het bewijs van de gewijzigde omstandigheden moet aan de KNVB worden opgestuurd.

Sinds 7 december 2015 gaat dit overschrijven digitaal. Vanaf deze dag is het in de meeste gevallen niet meer nodig bij een verzoek tot overschrijving de (blauwe) papieren overschrijvingsformulieren in te vullen en naar de KNVB te sturen. Elke speler in het amateurvoetbal kan de overschrijving digitaal laten regelen door zich te melden bij de nieuwe vereniging. Met behulp van Sportlink Club wordt de overschrijving dan in gang gezet.

De huidige overschrijvingsregels (Reglement Overschrijvingsbepalingen Amateurvoetbal) blijven van kracht, maar de uitvoering wordt veel gemakkelijker voor zowel de speler als de betrokken verenigingen. Zo is het niet meer nodig om de oude spelerspas op te sturen en dat geldt ook voor de Ledenmutatiekaart die in bepaalde gevallen nog noodzakelijk was. Een groot voordeel van digitaal overschrijven is dat de procedure veel sneller verloopt.

Meer informatie over hoe overschrijven in zijn werk gaat, kun je hier lezen.

 

Uitschrijven

 

Spijtig natuurlijk. Om je uit te schrijven stuur een e-mail naar de secretaris met het verzoek tot uitschrijven (secretaris@groen-geel.nl). De secretaris controleert bij de penningmeester of aan alle financiële verplichtingen is voldaan. Als dat zo is, word je uitgeschreven.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat wil je?*
Kies nog iets*