Groen geel zoekt sterspelers op alle niveaus!

Vrouwenvoetbal Groningen

Wil jij komend seizoen voetballen bij de gezelligste, meest unieke amateurvereniging van Groningen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Verschillende teams zijn op zoek naar versterking. Dit is een kans! Nog niet zo heel lang geleden kende Groen Geel namelijk een ledenstop. Maar jullie weten hoe het gaat. Kapotte enkels, een vurige kinderwens of een steeds verder afnemende conditie zorgen ervoor dat er weer wat ruimte is in de kleedkamer.

De voordelen van Groen Geel op een rijtje: twee speciaalbier op de tap, een goedgevulde koelkast met hard seltzers, nog meer speciaalbier en (sinds kort) wijn, een gloednieuwe kantinevloer, prima kleedkamers, een kroeg als kantine, live zangers op zaterdagavond, feestjes, nog meer feestjes, een ondernemend bestuur, mogelijkheden om een bestuursfunctie in te vullen, een Goede Doelen Week en meer, meer, meer! Bovenal is Groen Geel een club waar iedereen vrijwilliger is, je een steentje bijdraagt aan de club en de maatschappij en vrienden voor het leven maakt.

Een unieke kans dus. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in via https://groen-geel.nl/inschrijven/. De volgende teams zoeken in ieder geval versterkingen:

Dames 1: 8 spelers
Dames 2: 6 spelers
Dames 4: 3 spelers + keeper

Heren 3: 4 spelers
Heren 4: 4 spelers
Heren 5: 4 spelers + keeper
Heren 6: 2 spelers
Heren 7: 14 spelers (!)

Heren zondag 2: diverse spelers
Heren zondag 3: 3 spelers + keeper
Heren zondag 4: 3 spelers + keeper

En wellicht is er ook nog plek in een ander team. Dus waar wacht je op?

"*" geeft vereiste velden aan

Wat wil je?*
Kies nog iets*