Groen Geel en stichting present slaan handen ineen

Het is misschien wel het belangrijkste motto van Groen Geel: iedereen is vrijwilliger. Of zoals voorzitter Bram Tempelaar graag verkondigt: ‘Alleen samen kunnen we succesvol zijn!’. Om die woorden nog meer luister bij te zetten, gaat Groen Geel nu next-level. In samenwerking met Stichting Present Groningen gaat ieder team minimaal één zaterdag aan de slag om onze geweldige Stad nog een stukje mooier te maken. Vrijwilligerswerk dus!

Dat kan zijn door een gezin te helpen met verhuizen, de tuin van een bejaardentehuis op te knappen of door een voetbaltoernooi te organiseren voor kinderen uit een AZC. Tempelaar is alvast trots op zijn club: ‘De meeste van onze leden hebben het best wel goed. Daarom vind ik het belangrijk dat we stilstaan bij de mensen die het minder hebben. En bij stilstaan blijft het niet, want iedereen gaat zijn handen uit de mouwen steken!’

Groen Geel trekt dit voorjaar, gewapend met hark, plumeau of kettingzaag, dus volop de regio. Volg de teams en Stichting Present Groningen op sociale media om op de hoogte te blijven van de activiteiten. En heb je nog een goede tip, schroom niet om deze te delen.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat wil je?*
Kies nog iets*