Openingsfeest Groen Geel

Datum

zaterdag 23 september, 2023

Tijd

21:00 - 01:00

Locatie

Sportpark Corpus den Hoorn - kantine Groen Geel

Lieve Groen Gelers!

Op zaterdag 23 september is het weer zover: het Openingsfeest. Voor het door de wol geverfde lid een dag om lang naar uit te kijken, voor de Groentjes onder ons het moment waarop ze voor het eerst worden onder gedompeld in de Groen Gele mores en rituelen. Onder leiding van DJ Lennart wordt de kantine vanaf 21.00 uur omgetoverd tot de leukste feesttent van het Noorden. Dit tot een uurtje of 01.00, waarna vele leden de nacht ongetwijfeld zullen voortzetten in ’t Feest, Bar Players of een ander chique etablissement.

Het openingsfeest is ook het eerste feestje waarop een afgevaardigde van het bestuur Tempelaar I zijn onderdanen zal toespreken. Groentjes die niet voldoen aan de kledingvoorschriften (groen) worden er genadeloos uitgepikt. Voor Groentjes die zich juist té prominent in het groen steken, geldt een soortgelijke behandeling. Oudgediende Olde Monnikhof is er al helemaal klaar voor: ‘Dankzij mijn oude Albertus-maatje Indy Roode heb ik mezelf alle ins en outs van het SOCcie-vak toegeëigend. Normaliter zijn dat de BOA’s van de Kroeg, maar ik opteer voor een scherpere insteek. Als een Groentje zich op glad ijs begeeft, zal hij of zij het merken.’
Waarvan akte. Al met al belooft het een schitterende avond te worden, waarop vele liters bier zullen vloeien en het startschot wordt gegeven voor een nieuw, ongelooflijk, onvergetelijk seizoen.

Proost en tot ziens bij Groen Geel op 23 september!

Liefs,
De FEco

"*" geeft vereiste velden aan

Wat wil je?*
Kies nog iets*